bedrijfsinfo
JBA Security is specialist op het gebied van beveiligen. Dat doen we voor bedrijven,
instellingen en particulieren. We bieden diensten als mobiele surveillance, camerabewaking, objectbeveiliging en alarmopvolging aan. Maar wij gaan verder. In feite zijn we gespecialiseerd in het inspelen op onverwachte situaties.

In onze branche draait het om vertrouwen en betrouwbaarheid. Daarom hebben klanten bij ons een vaste contactpersoon en zijn al onze medewerkers met positief resultaat gescreend door de politie. Ze hebben een BHV/AED-diploma en zijn bevoegd brandalarmen af te handelen.
Kwaliteit
Wat wij onder kwaliteit verstaan? Alles staat of valt met de manier van werken. We koesteren de menselijke maat. De klant kent ons en wij kennen de klant. Dat zorgt voor stabiliteit en vertrouwen. De lijnen zijn kort en daardoor kunnen we snel schakelen. Elke dag opnieuw hebben we aandacht voor mogelijke
verbeteringen van onze dienstverlening.

Daarbij hoort ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo sponsoren we een kamer van het Ronald McDonald Huis en zijn actief in het ondersteunen van sportverenigingen en projecten op scholen. Uiteraard voldoen wij aan de wettelijke richtlijnen en beschikken we over alle relevante keurmerken en certificaten, zoals de ISO 9001-2008 norm.