JBA Security bv

(directie)chauffeursdiensten

Chauffeurs zijn er al vele jaren. Vanaf het moment van paard en wagen. Men hechtte grote waarde aan etiquette en was vooral bestemd voor de elite. In loop der jaren is er veel veranderd. Niet alleen de vervoersmiddelen zijn anders, maar ook het opleidingsniveau van de chauffeur en de bereikbaarheid. Het is niet meer alleen weggelegd voor de elite.

De betekenis van chauffeur is: "bestuurder van een automobiel, vooral die dit als beroep doet".

Bij JBA Security B.V. gaat deze betekenis veel verder:
De JBA Security B.V. (directie)chauffeurs moeten beschikken over adequate kennis, inzicht en vaardigheden ten aanzien van rijvaardigheid, serviceverlening, verkeersveiligheid en regelgeving. Een CCV certificaat Directiechauffeur staat hiervoor garant. De huidige chauffeur moet eerst een meerdaagse rijopleiding volgen (CCV-D1) en aansluitend een theorie- en praktijkexamen bij het CBR afleggen. Het slagingspercentage is 53%. Bij JBA Security B.V. beschikken alle chauffeurs over dit diploma.

Daarnaast doet de JBA CCV-D1 Directiechauffeur veel meer dan alleen van A naar B rijden. Hij zorgt voor de auto, de route, het comfort, de security en meer. Alle werkzaamheden worden vooraf besproken met de opdrachtgever. Ook de mate van etiquette en de kleding. Volledig in kostuum of iets meer casual, veel is mogelijk.


Meer dan standaard:
Is er een bepaalde dreiging of moet de klant aanwezig zijn op een locatie waar veel drukte en/of ruis aanwezig is dan kan er ook een persoonsbeveiliger mee.

De inzet van een compleet team behoort ook tot de mogelijkheden. Een observant gaat vooraf de bestemmingen onderzoeken en controleren op afwijkingen. De observant neemt indien nodig maatregelen. Vervolgens kan de directieauto de locatie naderen. Ter plaatse zal er wederom een of meer persoonsbeveiliger(s) aanwezig zijn.


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.