vakantiebeveiliging
Wanneer u enige tijd niet uw woning aanwezig bent kan JBA Security een oogje in het zeil houden. Dit kunnen we doen in de vorm van tijdelijke mobiele surveillance en/of alarmopvolging. Ook camera surveillance behoort tot de mogelijkheden tijdens uw afwezigheid. Hierbij kunt u door ons uw camera’s laten uitlezen op de door u gewenste momenten. Wij controleren aan de hand van de beelden, of er bijzonderheden zijn en onderneemt (indien nodig) actie.

Daarnaast kunt u ook besluiten om de camerabeelden op basis van bewegings-detectie te laten binnenkomen bij JBA Security. Aan de hand van de beschikbare beelden zal bepaald worden of er tot een gepaste actie moet worden overgegaan.
In geval van bijvoorbeeld een geverifieerde inbraak-, brand- en/of overvalmelding wordt naast de sleutelhouder ook direct de politie en/of brandweer in kennis gesteld. Een dergelijke geverifieerde melding heeft bij de desbetreffende instantie (bijvoorbeeld de politie) altijd een hoge prioriteit.

Natuurlijk is het ook mogelijk specifiekere zaken bij ons vast te leggen, hierbij kunt u onder meer denken aan het binnen/buiten zetten van afvalcontainers op het gewenste moment, de brievenbus leegmaken en het openen/sluiten van de gordijnen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.