Sinds 1997 voert JBA Security beveiligings-werkzaamheden uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de provincie Utrecht en daar buiten. Met onze website streven we ernaar u een globale indruk te geven van de particuliere en zakelijke diensten die wij te bieden hebben. Als middelgroot bedrijf streven wij naar een persoonlijke aanpak waarbij er genoeg ruimte is voor een individuele inbreng van iedere klant, zowel particulier als zakelijk.

Onze instelling is:
“Uw veiligheid onze zorg!”

JBA Security is goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder nummer ND913 en beschikt over de erkenning van Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB), wat staat voor een hoog kwaliteitsniveau.

JBA Security is specialist op het gebied van beveiligen. Dat doen we voor bedrijven, instellingen en particulieren. We bieden diensten als mobiele surveillance, camerabewaking, objectbeveiliging en alarmopvolging aan. Maar wij gaan verder. In feite zijn we gespecialiseerd in het inspelen op onverwachte situaties.

In onze branche draait het om vertrouwen en betrouwbaarheid. Daarom hebben klanten bij ons een vaste contactpersoon en zijn al onze medewerkers met positief resultaat gescreend door de politie. Ze hebben een BHV/AED-diploma.

Kwaliteit
Wat wij onder kwaliteit verstaan? Alles staat of valt met de manier van werken. We koesteren de menselijke maat. De klant kent ons en wij kennen de klant. Dat zorgt voor stabiliteit en vertrouwen. De lijnen zijn kort en daardoor kunnen we snel schakelen. Elke dag opnieuw hebben we aandacht voor mogelijke verbeteringen van onze dienstverlening.

Daarbij hoort ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn wij actief in het ondersteunen van sportverenigingen en projecten op scholen. Uiteraard voldoen wij aan de wettelijke richtlijnen en beschikken we over alle relevante keurmerken en certificaten.