Leuk dat je onze site bezoekt! Wil je werken bij een gezellig beveiligingsbedrijf waar iedereen elkaar kent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kijk of één van de vacatures bij je past of doe een open sollicitatie.

Lees ook de ervaringen van onze medewerkers
“Ik ben bij JBA Security begonnen als mobiel surveillant. Een fijn bedrijf waar je veel leert. Brand-sluitrondes, controlerondes en alarmopvolging allemaal in 1 dienst. Na verloop van tijd leer je de klanten goed kennen. Elke dag is anders waardoor je flexibel moet zijn en jezelf moet aanpassen aan de wensen van de klant. ‘Uw veiligheid is onze zorg’, komt volledig tot zijn recht bij JBA Security.”

“Ik ben Samantha en werk als Receptioniste voor JBA. Als Receptioniste wordt ik bij diverse objecten ingezet. Mijn taken bestaan voornamelijk uit baliewerkzaamheden en lichtelijk administratief werk. Zelf werk ik nog niet zo lang bij JBA maar heb het nu al naar me zin. JBA is een prima werkgever om voor te werken, want als er wat is dan wordt er ook naar je geluisterd. Collegialiteit is hoog binnen dit bedrijf, waardoor het de werksfeer omhoog haalt.”

“Ruim 2 jaar geleden ben ik begonnen bij JBA Security als mobiele surveillant. Mijn functie is leuk omdat je alle vrijheid hebt en elke dag weer anders is. JBA Security als bedrijf is top, je merkt al gauw dat overal over te praten valt en het geven en nemen daarbij een grote rol speelt.”