alarmopvolging (zakelijk)
Een goede alarminstallatie is één. Minstens zo belangrijk is de actie die plaatsvindt, als het alarm afgaat. Op het moment dat er een alarm binnenkomt bij onze Centrale, sturen wij een surveillant ter plaatse. Daar aangekomen zal hij bij onregel-matigheden de nodige maatregelen treffen, zoals het bellen van een contactpersoon, de politie laten komen en/of een bedrijf voor herstelwerkzaamheden begeleiden.

JBA Security - alarmopvolging

Voordat de surveillant vertrekt, schakelt hij het alarm weer in en laat hij een notitie voor u achter. Zo weet u dat hij is geweest en welke handelingen er zijn verricht.
Wanneer u gebruik maakt van een alarmsysteem ter beveiliging van uw pand en/of u overweegt camera’s te plaatsen, of u beschikt hier al over, dan is het mogelijk deze in de alarmopvolging  te betrekken.
Als het alarm afgaat, krijgt JBA Security deze volgens het normale protocol via de Particuliere Alarmcentrale (PAC) binnen. Direct worden de beschikbare camera’s uitgelezen. Naar aanleiding van deze bevindingen volgt direct de juiste actie in de vorm van alarmopvolging en/of inschakelen van de hulpdiensten etc.

JBA Security - alarmopvolging

Bij het uitlezen van camerabeelden waarbij de inbraak te zien is geeft bijvoorbeeld de politie een zeer hoge prioriteit aan de uitruk.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.