JBA Security levert dag-, avond-, nacht- en weekendsurveillance. U kunt hierbij denken aan controleronden in en/of om uw bedrijf. Deze controleronden vinden plaats op onregelmatige tijden. Onze surveillance medewerkers zijn erop gericht vandalisme, inbraak, brand en andere schade te voorkomen of te beperken. De eventuele bijzonderheden tijdens een dergelijke surveillance ronde worden bijgehouden in ons digitale systeem waarvan u een rapport via de mail ontvangt.

Openingsronde
Wij leveren op maat gemaakte en op het door u gewenste moment openingsronden zodat u al vroeg de bedrijfsprocessen kunt opstarten. U wilt immers zo efficiënt mogelijk te werk gaan om uw bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te houden. Om dit op een veilige manier te bewerkstelligen wilt u niet dat iedereen sleutels en toegangscodes in zijn/haar bezit heeft van uw pand en/of eigendommen.

Hecht u ook veel waarde aan bovenstaande? Dan is het zeker het overwegen waard om de opening van uw pand door een professionele beveiligingsmedewerker van JBA Security te laten uitvoeren. Onze beveiliger opent uw deuren, schakelt de verlichting en eventueel uw apparatuur aan en zorgt ervoor dat alle vluchtwegen zijn gecontroleerd op bereikbaarheid. Uw medewerkers kunnen zo veilig aan hun werkdag beginnen. Met deze wijze van modern werken reduceert u het aantal in omloop zijnde sleutels en toegangscodes. Wel zo’n veilige gedachte!

Sluitbegeleiding
Naast het afsluiten van uw object nadat uw laatste medewerker is vertrokken kan onze beveiliger ook begeleiding bieden tijdens het afronden van het werk. U kunt hierbij denken aan het sluiten van uw winkel; de laatste klanten naar buiten begeleiden, het pand afsluiten, beveiliging leveren bij het opmaken van de kas en uw personeel naar buiten begeleiden.

Ook leveren wij sluitbegeleiding, extern kunt u hierbij denken aan toezicht op het parkeerterrein van uw bouwmarkt, casino of benzinepomp met zicht op de toegangsdeuren. Externe beveiliging biedt net de ontbrekende veiligheid bij het afsluiten en verlaten van het object door uw personeel. Onze medewerkers zijn tijdens de sluiting duidelijk zichtbaar aanwezig voor uw pand of uitgang en zijn voorzien van de modernste communicatiemiddelen om bij problemen alarm te slaan. De manier om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen.

Bel ons direct!

Bent u op zoek naar zakelijke mobiele surveillance?

Wij streven naar een persoonlijke aanpak waarbij er genoeg ruimte is voor een individuele inbreng.
'Uw veiligheid onze zorg!'
Bel ons direct!
Neem direct contact op!

Bent u op zoek naar zakelijke mobiele surbeillance?

Wij streven naar een persoonlijke aanpak waarbij er genoeg ruimte is voor een individuele inbreng.
'Uw veiligheid onze zorg!'
Neem direct contact op!