JBA Security bv

camerasurveillance
Naast de traditionele wijze van surveilleren kunt u ook gebruik maken van camera surveillance. Middels deze wijze van surveilleren kan de reguliere mobiele surveillance worden ondersteund of zelfs geheel vervangen. U kunt uw camera’s laten uitlezen op de door u gewenste momenten.

Wij controleren aan de hand van de beelden, of er bijzonderheden zijn en ondernemen (indien nodig) actie. Daarnaast kunt u ook besluiten om de camerabeelden op basis van bewegings-detectie te laten binnenkomen bij JBA Security. Aan de hand van de beschikbare beelden zal bepaald worden of er tot een gepaste actie moet worden overgegaan.
In geval van een bijvoorbeeld een geverifieerde inbraak-, brand- en/of overvalmelding wordt naast de sleutelhouder ook direct de politie en/of brandweer in kennis gesteld. Een dergelijke geverifieerde melding heeft bij de desbetreffende instantie (bijvoorbeeld de politie) altijd een hoge prioriteit.

De door uw camera vastgelegde beelden van onregelmatigheden kunnen wij 1 op 1 live doorverbinden met de alarmcentrale van de politie. Door deze unieke nieuwe werkwijze heeft JBA Security de mogelijkheid snel te handelen in samenwerking met de politie.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.