collectieve beveiliging
Twijfelt u wel eens 's nachts aan de veiligheid op uw industrieterrein of winkelcentrum?
Terwijl u ligt te slapen houdt JBA Security een oogje in het zeil. We voeren een of desgewenst meerdere malen per nacht een controle ronde uit op uw bedrijventerrein. Wij gaan preventief te werk om zo het gevaar van inbraak, vandalisme en dergelijke te verkleinen. De surveillant observeert, signaleert en alarmeert. Hierbij roept hij indien gewenst de hulp in van politie en/of brandweer bij onregelmatigheden.
Tijdens iedere controle ronde maakt de surveillant gebruik van een leespen, deze registreert tijd, plaats en eventuele bijzonderheden.

De geregistreerde gegevens kunnen via het computersysteem van JBA Security worden uitgelezen en door de klant worden opgevraagd. Een veilig gevoel!
Camerabeveiliging
Middels camerabewaking gericht op uw bedrijven-/industrieterrein kunt u het collectieve beveiligen in de vorm van surveillance zeer goed ondersteunen of zelfs geheel vervangen. Uiteraard te allen tijde met inachtneming van de wettelijke regelgeving. Hierbij kunt u door ons uw camera’s laten uitlezen op de door u gewenste momenten.

JBA Security bekijkt de actuele beelden op bijzonderheden, aan de hand van de beschikbare beelden onderneemt men indien nodig actie. Ook kunt u uw camera’s opdracht geven bij beweging een signaal te geven aan de Camera Toezicht Centrale (CTC) van JBA Security waarna aan de hand van de beschikbare beelden  tot een gepaste actie kan worden overgegaan. In geval van bijvoorbeeld een geverifieerde inbraak-, brand- en/of overvalmelding wordt naast de sleutelhouder ook direct de politie en/of brandweer in kennis gesteld.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.